AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağı ısırmak

Kahve falında dudağı ısırmak

Kahve falında dudağı ısırmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, rızkın genişlemesine, verdiği emeklerin heba olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dudağı ısırmak gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Kahve falında dudağı ısırmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, düşmanlarla beraber oturmaya işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, daha sık bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak ısırmak şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında dudaktan ısırmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağını ısırmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudak ısırmak görmek de elinin bollaşacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında bir arkadaşını dudağından öpmek gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir