AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını ısırmak

Kahve falında dudağını ısırmak

Kahve falında dudağını ısırmak kısmetlerin günden güne artacağına, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dudağını ısırmak gördüyseniz:

  • Duygusal problemler çözülebilir veya maddi anlamda kazanç söz konusu olabilir.

Kahve falında dudak ısırmak görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, maddi durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağını ısırmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dudak ısırmak bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında dudaktan ısırmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağı ısırmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağı yırtılmak bereketli günler geçirileceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir