AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak ısırmak

Kahve falında dudak ısırmak

Kahve falında dudak ısırmak fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında dudak ısırmak gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında dudağı ısırmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dudağını ısırmak umutsuz olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Kahve falında dudak ısırmak tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin dudağını ısırmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağını ısırmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Kahve falında dudaktan ısırmak iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında dudak ısırmak görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağın kanaması görmek sevindirici haberler alınacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir