AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta sivilce görmek

Kahve falında dudakta sivilce görmek

Kahve falında dudakta sivilce görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudakta sivilce gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında dudakta sivilce görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında dudağında sivilce görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ayakta sivilce görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sivilce çıktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında alnında sivilce görmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünde sivilce görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında dilde sivilce görmek büyük paralar kazanılacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir