AnaSayfa / Genel / Kahve falında alnında sivilce görmek

Kahve falında alnında sivilce görmek

Kahve falında alnında sivilce görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında alnında sivilce gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size bağlılıklarını veya sadakatlerini test etme arzunuzla başa çıkmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında alnında sivilce görmek eksik olan yanının tamamlayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında alnında sivilceler görmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında sivilceden kurt çıktığını görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklarında sivilce görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sivilceli sırt görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir