AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta sivilce görmek

Kahve falında ayakta sivilce görmek

Kahve falında ayakta sivilce görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakta sivilce gördüyseniz:

  • Başkalarına destek olmak ya da akıl vermek için kendi tarzınızın dışına çıkabilir, bazı konularda ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında ayakta sivilce görmek bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ayakta banyo yapmak ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ayaktan kurt çıkarmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına delalet eder.

Kahve falında hastayı ayakta görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında ayaktan kan aldırmak fakirlikten kurtulmaya, işlerinin günden güne açılacağına inanılır.

Kahve falında ayaktan kir çıkarmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta durmadığını görmek gözünün yaşını sileceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta idrar yapmak elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir