AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağında sivilce görmek

Kahve falında dudağında sivilce görmek

Kahve falında dudağında sivilce görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, mutsuz olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, daima önüne bakacağına alamet eder.

Kahve falında dudağında sivilce gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızla aşk hayatınız arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında dudağında sivilce görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudakta sivilce görmek yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünde sivilce görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi yüzünü sivilceli görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında sırtında büyük sivilce görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında birini sivilceli görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya delalettir.

Kahve falında kırmızı sivilce görmek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında sivilceler görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir