AnaSayfa / Genel / Kahve falında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında sivilce çıktığını görmek

Kahve falında sivilce çıktığını görmek istediği gibi hareket edeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, işte de mutlu olunacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sivilce çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanız karışabilir, gerçeği görmekte, olayları çözmekte veya ipuçlarını yakalamakta zorlanabilirsiniz ya da kafa karışıklığı yaratan her ne ise, siz buraya onu koyabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda sivilce çıktığını görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtında sivilce çıktığını görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilceler çıktığını görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında alnında sivilce çıktığını görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sivilce çıktığını görmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnında sivilce çıktığını görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne sivilce çıktığını görmek amaçlardan sapmaya, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilce çıktığını görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir