AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde sivilce görmek

Kahve falında dilde sivilce görmek

Kahve falında dilde sivilce görmek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına inanılır.

Kahve falında dilde sivilce gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı konular veya alınan haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında dilde sivilce görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında dilden kıl koparmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, kolay yollardan kazanacağına delalet eder.

Kahve falında karpuz dilmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dilmek uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına delalettir.

Kahve falında dilde saç görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilden öpmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, işlerinin gerileyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir