AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek işlere nazar değeceğine, hak yiyeceğine, şeytana uyacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce gördüyseniz:

  • Bir ilişki ya da iş birliği yaşamsal amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında erkeğin yüzünde sivilce görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, işlerinin artacağına delalettir.

Kahve falında eşinin yüzünde sivilce görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde kocaman sivilceler görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün sivilce olduğunu görmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde sivilce patlatmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde büyük sivilce görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, hayat boyu desteği olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü sivilceli görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine yorulur.

Kahve falında yüzünde iltihaplı sivilce görmek düşmanların çok üzüleceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir