AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta kan görmek

Kahve falında dudakta kan görmek

Kahve falında dudakta kan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, zaman bulmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında dudakta kan gördüyseniz:

  • Kurtarılması zor bir hal almadan bir ilişkinizi canlandırmalı veya beslemelisiniz.

Kahve falında dudakta kan görmek zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının dudağından öpmek namaz kılacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında erkekle dudaktan öpüştüğünü görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında dudak ısırmak görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında biriyle dudaktan öpüşmek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, evlerin ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir