AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında biriyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında biriyle dudaktan öpüşmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini dudağından öpmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, onların mutlu haberlerini alacağına işarettir.

Kahve falında kızı dudağından öpmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklarda yara görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudakta ruj görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında dudak dikmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağın kanadığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işaret eder.

Kahve falında dudak çatlaması görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir