AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Kahve falında dudaklarının kuruduğunu görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağının kuruduğunu görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş kabak görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına inanılır.

Kahve falında çamaşır kurutmak çıkar için insanlara zulmetmeye, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş ot görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş meyve görmek kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak gelirinin garanti olacağına, başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir