AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, geçim derdinin kalmayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek işlerin büyük başarılar getireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına işarettir.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek örnek insan olacağına, mutsuz ve hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında kızı dudağından öpmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir