AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında eski sevgiliyi dudağından öpmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zor bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi dudağından öpmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, hayatının zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüşmek bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin dudağından öpmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir