AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını gördüyseniz:

  • Gösterilen veya bildirilen durumla asıl konu arasında bir benzerlik bulunmuyor olabilir.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, ileride saygın bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında dudak uçuklamak hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, her anlamda şifa bulmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında dudakları uçuklamak aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına tabir olunur.

Kahve falında dudağı uçuklamak başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçukladığını görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, makbul olan mallar edineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir