AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakları uçuklamak

Kahve falında dudakları uçuklamak

Kahve falında dudakları uçuklamak fesat ve kötü kimselerden olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında dudakları uçuklamak gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili mevcut problemlerden kaçmaya çalışmanız olayları alevlendirebilir.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek kısmetinin açık olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dudak uçuklamak çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işarettir.

Kahve falında dudakları uçuklamak gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, şansın ve bahtının da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağı uçuklamak esenlik, huzur ve saadet bulacağına, güzel huylarının değişeceğine işaret eder.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine işarettir.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçukladığını görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir