AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağın uçukladığını görmek

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında dudağın uçukladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri ya da kendinizi değişime zorlama eğilimini bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına delalettir.

Kahve falında dudakları uçuklamak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağı uçuklamak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, şaşkın olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında dudak uçuklamak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında uçukladığını görmek kalabalık günler geçirileceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir