AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçukladığını görmek

Kahve falında uçukladığını görmek

Kahve falında uçukladığını görmek isteklerinin erteleneceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, yolunda gideceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında uçukladığını gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağı uçuklamak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dudak uçuklamak aileye yeni bir bebeğin katılacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudakları uçuklamak gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uçukladığını görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, zinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir