AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağı uçuklamak

Kahve falında dudağı uçuklamak

Kahve falında dudağı uçuklamak kazaya ve belaya yakın olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, rahat şekilde yaşayacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağı uçuklamak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında dudakları uçuklamak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında dudağı uçuklamak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işarettir.

Kahve falında dudak uçuklamak büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine işaret eder.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek süzüleceğine, ağlayacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında uçukladığını görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir