AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak uçuklamak

Kahve falında dudak uçuklamak

Kahve falında dudak uçuklamak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında dudak uçuklamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirler maddi, manevi veya fiziksel anlamda size yardımcı olacağa benziyor.

Kahve falında dudakları uçuklamak işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek hasret çekenlerin birleşeceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağı uçuklamak kazancın her geçen gün daha da artacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak uçuklamak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında uçukladığını görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir