AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak uçukladığını görmek

Kahve falında dudak uçukladığını görmek

Kahve falında dudak uçukladığını görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında dudak uçukladığını gördüyseniz:

  • Bir birlik hakkında yanlış güç kullanıyorsunuz.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dudak uçuklamak malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudakları uçuklamak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında dudağı uçuklamak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek övgü dolu sözler işiteceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında uçukladığını görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir