AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının uçukladığını görmek

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dudağının uçukladığını gördüyseniz:

  • Bozuk gıda maddeleri yüzünden hastalanmaya açıksınız.

Kahve falında dudağı uçuklamak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağının uçukladığını görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında dudağın uçukladığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dudak uçukladığını görmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudakları uçuklamak yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dudak uçuklamak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçukladığını görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir