AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarını güzel görmek

Kahve falında dudaklarını güzel görmek

Kahve falında dudaklarını güzel görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işinden evine gidip geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, başarılarının devam edeceğine yorulur.

Kahve falında dudaklarını güzel gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Kahve falında dudaklarını güzel görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında güzel dudak görmek mesleğinde atılım yapacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin dudağından öpmek üzüleceğine, yıpranacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın dudağı görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında dudak yarılması görmek dünya malına kavuşulacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir