AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye, aile hayatının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Kahve falında kardeşini dudaktan öpmek kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilini dudaktan öpmek işinde zarar edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşı dudaktan öpmek içini açmaya karar vereceğine, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuzenini dudaktan öpmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında zorla dudaktan öpmek istediği evde oturacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kızın dudağından öpmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir