AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudaklarına ruj sürmek

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek eski enerjisini bulacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında dudağına ruj sürmek sağlık sorunları yaşanacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa ruj sürmek yeni bir işe girileceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Kahve falında dudakta ruj görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir