AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak yarılması görmek

Kahve falında dudak yarılması görmek

Kahve falında dudak yarılması görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, iş kaybı yaşayacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudak yarılması gördüyseniz:

  • Daha çok kişiliğinizde meydana gelebilecek olan gelişmeler canınızı sıkabilir.

Kahve falında dudak yarılması görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında evin duvarının yarıldığını görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kafa yarılmak hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yarı açık kapı görmek insanları kandıracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak yarılması görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında gece yarısı görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir