AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın dudağı görmek

Kahve falında kadın dudağı görmek

Kahve falında kadın dudağı görmek arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, işlerine verimin hâkim olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın dudağı gördüyseniz:

  • Asıl bakış açınızı veya ne yapmak istediğinizi bilen tek kişi sizsiniz.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın dudağı görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kadının dudağından öpmek yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadını dudağından öpmek kazancının bereketleneceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadınla dudaktan öpüşmek sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadını dudaklarından öpmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının dudağından öpmek sorunların sürekli artacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir