AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel dudak görmek

Kahve falında güzel dudak görmek

Kahve falında güzel dudak görmek kötü halin son bulacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, olmayacak hayallere kapılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, rahat edeceğine, ortaklı işlere girileceğine, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulur.

Kahve falında güzel dudak gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler planladıysanız bunu gerçekleştirmeniz için harekete geçiyorsunuz, çeşitli organizasyonlara katılabilir veya düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında güzel dudak görmek büyük başarılara kazanılacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında dudaklarını güzel görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında dudak kalemi görmek hasret çekenlerin buluşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği dudağından öpmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ünlü birini dudağından öpmek hayırlı kapılara ulaşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dudağından öpmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, huzur içinde yatacağına delalettir.

Kahve falında biriyle dudak dudağa öpüşmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir