AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakları beyaz görmek

Kahve falında dudakları beyaz görmek

Kahve falında dudakları beyaz görmek kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudakları beyaz gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi geliştirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında dudakları beyaz görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudaktan ısırmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, işlerini boşvereceğine inanılır.

Kahve falında dudakta kan görmek malını ve canını riske edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet eder.

Kahve falında dudak şişmesi görmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Kahve falında dudaklarının uçukladığını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek rahat bir hayatın kapısının açılacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir