AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak şişmesi görmek

Kahve falında dudak şişmesi görmek

Kahve falında dudak şişmesi görmek hasret ve özlem gidereceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, karamsarlığa düşeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına yorulur.

Kahve falında dudak şişmesi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size sunduklarını doğru değerlendirerek daha hızlı ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şiş dudak görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudak şişmesi görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında şişmiş dudak görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında dudağın şişmesini görmek çok iyi paralar kazanılacağına, keyfe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir