AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek işlerinin açılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bir takım sorunlar çıkacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, başarılarını ispat edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Başka bir ifade ile, kendi kendinizin gözünü korkutuyorsunuz.

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kadınla dudaktan öpmek zafer elde edileceğine, gelir elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kızı dudağından öpmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınla dudaktan öpüşmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağını dikmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine inanılır.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek elindeki imkanların artacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize alamet eder.

Kahve falında eşini dudaktan öpmek başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeği dudağından öpmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir