AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek

Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek

Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli bilgilerinizi veya yeteneklerinizi kuvvetlendirerek ya da çeşitlendirerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ona yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kızla dudaktan öpüştüğünü görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, geleceğe dair planlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla dudaktan öpüşmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, tecrübe kazandıracağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir