AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj gördüyseniz:

  • Başkalarının istekleriyle uğraşırken kendinizinkileri unutabilirsiniz.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek işinde zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında dudağında kırmızı ruj görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudakta kırmızı ruj görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek fal sahibinin muradına ereceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek işlerinin aksayacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında dudakta ruj görmek neşeli bir hayat süreceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında dudaklarına ruj görmek bütçesinin küçüleceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir