AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakta kıl görmek

Kahve falında dudakta kıl görmek

Kahve falında dudakta kıl görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dudakta kıl gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında dudakta kıl görmek hikmete kavuşacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek karalar bağlayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında alt dudaktan öpmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında birini dudaktan öpmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında dudak uçuğu görmek dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında dudağı mor görmek sağlığının yerine geleceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir