AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, işlerinde önemli adımlar atacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dudağında kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Dikkatli olmakta yarar var.

Kahve falında dudağında kıl çıktığını görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudakta uçuk çıktığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında dudak üstünde kıl görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine delalet eder.

Kahve falında dudakta kıl görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine alamet eder.

Kahve falında sırtta kıl çıktığını görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, bazı operasyonlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından kıl çıktığını görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında çenede kıl çıktığını görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir