AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak kalemi görmek

Kahve falında dudak kalemi görmek

Kahve falında dudak kalemi görmek ruhunun şifa bulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında dudak kalemi gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında dudağa kalem çekmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, çok ünlü bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında dudağa kalem sürmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudak kalemi görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek bahtın açılacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, hayatının daha kolay olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir