AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, umduklarını bulamayacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, duyguların karşılık bulacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin işlerine karışmamanızda fayda var.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek günah işlemekten korunacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında dudağına kırmızı ruj sürmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında dudağına ruj sürmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında dudağa pembe ruj sürmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında dudağa ruj sürmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir