AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, daha fazla başarı kazanılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı dudağından öpmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, başarıya giden yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek maddi sıkıntıların biteceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir