AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa kalem çekmek

Kahve falında dudağa kalem çekmek

Kahve falında dudağa kalem çekmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kalem çekmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında dudağa kalem çekmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudak kalemi görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağa kalem sürmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Kahve falında siyah göz kalemi çekmek can bulacağına, işlerinin yolundan çıkacağına yorulur.

Kahve falında göze yeşil kalem çekmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında göze siyah kalem çekmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında göz kalemi çekmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında gözlerine kalem çekmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir