AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü görmek

Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü görmek

Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü görmek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, güvensizliğini yeneceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çok üzüntü yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dudaktan öptüğünü gördüyseniz:

  • Farklı fikirlerin çatışması, dar görüşlü düşünceler ya da akla düşebilecek kötü fikirler veya kötü düşünen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eski sevgiliyi dudaktan öpmek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudak yaptırmak ziraat ve harmandan fayda görmeye, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında çatlak dudak görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudağında ruj görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında dudağının ısırıldığını görmek hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dudağından öpülmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir