AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağa kalem sürmek

Kahve falında dudağa kalem sürmek

Kahve falında dudağa kalem sürmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, strese gireceğine, gergin olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dudağa kalem sürmek gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Kahve falında dudağa kalem sürmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudak kalemi görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dudağa kalem çekmek yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine alamet eder.

Kahve falında dudağına ruj sürmek atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudağa parlatıcı sürmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına rivayet eder.

Kahve falında dudağa kırmızı ruj sürmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir