AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek ferahlığa çıkacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, güzel bir yola çıkılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmak yerine uzlaşma yoluna giderseniz, duygusal, ticari, işle bağlantılı ya da sağlıkla ilgili başlıklarda olayları lehinize çevirebilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birini dudaktan öpmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında annenin dudağından öpmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudağından öpmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini dudaktan öpmek ekmeğinin bereketleneceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kızı dudağından öpmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek borcunun da hafifleyeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ünlü birini dudaktan öpmek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yanlış anlaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir