AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı dudaktan öpmek

Kahve falında kızı dudaktan öpmek

Kahve falında kızı dudaktan öpmek hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hakkıyla kazanca, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızı dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Aynı iş de, aynı plan veya proje üzerinde çalıştığınız veya sizinle aynı oranda yatırım yapmış kişilerle ters düşmeniz durumunda üzerinizdeki baskı artabilir.

Kahve falında kızın dudağından öpmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudaktan öpmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret eder.

Kahve falında genç bir kızı dudağından öpmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı dudağından öpmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bi kızı dudağından öpmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızı dudağından öpmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızı dudaklarından öpmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir