AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağın kanaması görmek

Kahve falında dudağın kanaması görmek

Kahve falında dudağın kanaması görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, mal ve para kazanılacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, makamından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağın kanaması gördüyseniz:

  • Sizi veya yeteneklerinizi kıskanan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında dudak kanaması görmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında dudağın kanaması görmek aile hayatının kötüye gideceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dudağının kanamasını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elin kanamasını görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalettir.

Kahve falında dişin kanamasını görmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının burun kanaması görmek büyük bir özgüven kazanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aşırı kanama görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kanaması görmek stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir