AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudak dikmek

Kahve falında dudak dikmek

Kahve falında dudak dikmek kötü durumlara düşeceğine, işlerdeki karın artacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında dudak dikmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, bazı sözler verilebilir.

Kahve falında dudağını dikmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dudak dikmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında dudak parlatıcısı sürmek Allah’a dua edeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine yorulur.

Kahve falında bi erkeğin dudağından öpmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dudağını şiş görmek hayır getirecek yollara girileceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında dudağı kanamak günbegün kötüleşeceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını deldirmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında dudağa kalem çekmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir