AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını deldirmek

Kahve falında dudağını deldirmek

Kahve falında dudağını deldirmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, desteksiz kalacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dudağını deldirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya ortaklaşa yapılması gereken işlerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında dudağını delmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında dudağını deldirmek rahat nedir öğreneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dudak deldirmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudağını deldirdiğini görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendi kulağını delmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak deldiğini görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, kısmetin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağını deldirdiğini görmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü deldirmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir