AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağı kanamak

Kahve falında dudağı kanamak

Kahve falında dudağı kanamak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, gönül gözünün açılacağına, ona göre davranacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Kahve falında dudağı kanamak gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında dudağı kanamak gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yeri kanamak bilgiyle donanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalbi kanamak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, kişinin işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kulağı kanamak iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağız kanamak hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında parmağı kanamak kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bacağı kanamak sorunlarının tamamen biteceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında burnu kanamak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir