AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını dikmek

Kahve falında dudağını dikmek

Kahve falında dudağını dikmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dudağını dikmek gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Kahve falında dudağını dikmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine yorulur.

Kahve falında dudak dikmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel dudak görmek maneviyatının çökeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle dudaktan öpüşmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor dudak görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işarettir.

Kahve falında birinin dudağından öpmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı dudaktan öpmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir