AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudağını şiş görmek

Kahve falında dudağını şiş görmek

Kahve falında dudağını şiş görmek borçlarının azalacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında dudağını şiş gördüyseniz:

  • Detayları gözden kaçırmamakta fayda var.

Kahve falında dudağını şişmiş görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında dudağın şişmesini görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudakların şiştiğini görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında dudaklarının şiştiğini görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şiş dudak görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, iyi halin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında alt dudağının şiştiğini görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında dudağın şiştiğini görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş dudak görmek yüklü miktarda para kazanacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir